Ellette Shirt Dress Lapis 38 Blue

VILA har tagit fram en vacker klänning som är tillverkad av återvunnen polyester. Den har en V-ringad halsringning med krage, knappar framtill och vid ärmsluten samt ett knytbart midjeband. Längden från axel bak i storlek 36 mäter 110 cm. Genom att använda material som redan finns kan vi rädda naturens resurser.
Läs mer...

529 kr

Ellette   Shirt Dress Lapis 38 Blue

Köp nu / Läs mer

Finns i lager

Villkor för Bubbleroom

Frakt: Gratis över 799 kr
Standardfrakt: 49 kr 2-5 dagar
Instabox: 55 kr Fossilfritt 2-5 dagar
Budbee: 65 kr Fossilfritt 2-5 dagar
Hemleverans: 99 kr kl 8-21
Returrätt: 30 dagar Gratis
Betalning: Swish, Betalkort, PayPal, Faktura & Konto

Ytterligare information

Varumärken

VILA

Butik

Bubbleroom

Informationen handlar om kraven för att få använda ett viss program. Programmet kräver att en användare måste ha ett registrerat Windows-konto och ladda ner programmet från App Store, vilket är enda sättet att installera det. Programmet måste installeras på den specifika datorn som är associerad med kontot och kan bara användas av den associerade datorn. För att slutföra installationen, måste användaren bekräfta acceptans av licensavtalet samt uttrycka tillstånd till behandling av personuppgifter i enlighet med sekretesspolicyn för Microsofts villkor för tjänster.

Kravet för att använda det här programmet är att man har ett registrerat Windows-konto och laddar ner det från App Store som

Rulla till toppen